Bel voor een afspraak: 06-152 26 862 info@officemore.nl

Wie ben ik

ARD 201 Eggens kl-28

Wie ben ik dan?

Mensen noemen mij een mooi mens, een heerlijk mens met veel verhalen, sprankelend en vol energie. Ik ben een mens van contacten en verbinden en gesprekken. Maar soms ook van rust en nadenken; even tot mezelf komen. Het lijkt of ik gemakkelijk door het leven fladder maar dat is niet altijd zo. Ik stel me mijn hele leven al kwetsbaar op en dat is o zo moeilijk, maar het heeft me zoveel geleerd en zoveel gebracht. Ik leerde ooit van iemand dat als je het moeilijk hebt, of een moeilijke opdracht krijgt en je denkt “dit kan ik niet” en je moet nadenken hoe je dit moet aanpakken, dat je dan leert. “Onderwijs stopt”, zei een bestuurder waar ik mee samenwerkte, “leren niet”.

Waterman als sterrenbeeld

Een waterman heeft als kenmerken: origineel, idealist, positief, optimistisch, intuïtief, onafhankelijk, maar ook tegendraads en eigenwijs. Ik ben een echte waterman. Ja en zeker ook dat laatste “tegendraads en eigenwijs”. Mensen omschrijven mij ook als bevlogen en enthousiast en “a joy to work with”. Watermannen laten mensen zijn wie ze zijn en zien de sterke punten bij anderen. Verder zou ik mezelf willen omschrijven als betrokken, oprecht geïnteresseerd in mensen en grappig.

Lezen

Ik lees graag en veel, vooral boeken van mijn favoriete auteur Arthur Japin. Maar ook vakliteratuur en boeken over coaching, spirituele zaken en leiderschap. Ik verslind ze.

Passie

Mijn passie is verhalen vertellen. Over wat kwetsbaarheid met je doet of kan doen. Ik ben zo vaak op mijn plaat gegaan, doordat ik me kwetsbaar opstelde en mezelf was, maar het heeft me niet weer houden om ermee door te gaan. Het heeft me ook zoveel mooie dingen gebracht. Dat weegt op tegen de negatieve dingen. Het heeft me gemaakt tot wie ik ben: een bevlogen mens.

Boek

Een andere passie van me is schrijven. Ik schrijf een boek over het gevangenissysteem in Amerika. Het is een roman over wat aandacht en liefde met iemand kan doen, ook al lijkt het onmogelijk. Verder een bundel van verhalen die ik schreef naar aanleiding van mijn datingavonturen (waar ik inmiddels mee gestopt ben). Mijn vrienden lachen zich een breuk, maar er zit natuurlijk ook een heel droevige ondertoon in.