Bel voor een afspraak: 06-152 26 862 info@officemore.nl

Wie ben ik

ARD 201 Eggens kl-28

Drijvende kracht achter Office & More ben ik, Anja Eggens

Na jarenlang als directie-, bestuurssecretaresse en officemanager te hebben gewerkt en het met goed gevolg afsluiten van de opleiding hbo Office Management, besloot ik in 2009 een eigen bureau te starten. In eerste instantie als freelance officemanager (wat ik nog af en toe doe), maar langzamerhand ook als projectleider, voornamelijk op secretariaten waar een professionaliseringsslag nodig is en in teams waar geen goede werksfeer hangt. In 2017 deed ik de opleiding (narratieve) mediation.

Waterman als sterrenbeeld

Een waterman heeft als kenmerken: origineel, idealist, positief, optimistisch, intuïtief, onafhankelijk, maar ook tegendraads en eigenwijs. Ik ben een echte waterman. Mensen omschrijven mij ook als bevlogen en enthousiast en “a joy to work with”. Watermannen laten mensen zijn wie ze zijn en zien de sterke punten bij anderen. Verder zou ik mezelf willen omschrijven als betrokken, oprecht geïnteresseerd in mensen en grappig.

Lezen

Ik lees graag en veel, vooral boeken van mijn favoriete auteur Arthur Japin. Maar ook vakliteratuur en boeken over coaching, spirituele zaken en leiderschap. Ik verslind ze.

Passie

Werken met jonge mensen is mijn passie. Ik begeleid ze graag in hun dagelijks werk en coach ze. Ik vind het belangrijk dat jonge mensen goed worden opgeleid, maar wat kunnen we ook veel van ze leren.

Boek

Een andere passie van me is schrijven. Op dit moment schrijf ik een boek over het gevangenissysteem in Texas, USA; een liefdesverhaal. Daarnaast schrijf ik een bundel verhalen over mijn belevenissen.